Geschiedenis

De grondlegging van ons huidige bedrijf dateert al vanaf 1965. Toen werd in de Leidse binnenstad ELFA Leiden opgericht. Vele jaren zijn er tal van huishoudens en bedrijven geholpen door onze services. Net als nu, stond destijds kwaliteit en certificering al hoog in het vaandel. Gedreven, vakkundig onderlegde monteurs met altijd parate kennis van de laatste technieken. In dat opzicht verschilde het weinig van waar wij vandaag de dag voor staan.

Het Enetec van nu, houdt zich bezig met elektrotechnische installaties, onderhoud en reparaties bij bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. 7 dagen in de week werken onze mensen aan constante service en kwaliteit. Om dit te kunnen waarborgen investeren wij veel in training en opleiding van onze collega’s en werken wij met de beste materialen. Door het gebruik van de nieuwste duurzame technieken zijn wij in staat u van schone en duurzame energie te voorzien. Ook kunt u bij ons terecht voor de reguliere aanpassingen en uitbreidingen van uw elektrische installatie. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst.

Brandmeldinstallaties

Een andere tak waar wij veel in investeren zijn brandmeldinstallaties. Wij zijn het enige bedrijf in Leiden wat gecertificeerd is voor het installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties Onze medewerkers en bedrijf worden continu getraind om van de laatste eisen op de hoogte te blijven. Zodat alle installaties en inspecties kundig worden uitgevoerd voor uw veiligheid

Projecten

Een andere tak van Enetec zijn projecten in de zorgsector. Van langdurige interne samenwerkingsverbanden tot projectrealisatie. Recent mochten wij een dialyse centrum opleveren in een groot zorgcentra in de regio. Iets waar wij uiteraard heel erg trots op zijn, dat wij het vertrouwen kregen zoiets unieks te realiseren. Onderdeel zijn van dergelijke, niet alledaagse projecten, blijft bijzonder.

Ervaringen:

“Het advies en bezoek bij ons thuis beviel ons veel beter dan de andere aanbieders die hun offerte ‘op afstand’ wilden maken. Een PV-installatie is namelijk meestal maatwerk. Enetec werkt met eigen monteurs en is niet zomaar weer uit de markt verdwenen. Dat is belangrijk voor de service.”

“We hebben de service van Enetec als prettig ervaren. We werden geholpen door twee vriendelijke en behulpzame heren. Beide heren kun je gerust naar een klant sturen. Beide krijgen van ons een 10!”

“Prima service en prima werk. Goed voor ons milieu en dus de toekomst!”

“Erg goede service!”

“De advisering en uitvoering van Enetec was zeer goed, snel en professioneel. Het systeem draait nu een jaar en geeft het maximale rendement! Wij geven een dikke 8.”

“We hadden Enetec gevraagd omdat onze buren zo tevreden waren. We hebben diverse aanbieders vergeleken maar de doorslag was het bezoek en advies bij ons thuis.”

“Goed advies, goede referenties, goede prijs, nette en vlotte installatie. Een 9!”

– “Prettige samenwerking en goede voorlichting. Prima service!”

– “Fantastische service, prettige mensen, goed werk en een mooi resultaat!”

– “Uitstekend werk, goede communicatie.”

– “Vriendelijke mensen en goede uitleg.”

– “Heldere, verzorgde en prettige service.”

– “Hele prettige service, dit waren twee vriendelijke, behulpzame heren! ze krijgen van mij een 10!”

– “Prima service en goede kwaliteit!”

– “Top service, ik ben heel tevreden.”

– “Het was gezellig!”

“We zijn zeer tevreden over de advisering en uitvoering van onze installatie.
Alles was van A tot Z geregeld.”