Als solide organisatie legt Enetec Elektrotechniek zich volledig toe op het leveren, installeren en onderhouden van elektrotechnische- en brandmeldinstallaties. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor een vrijblijvend advies op maat.

Door het gebruik van de nieuwste duurzame technieken zijn wij in staat u van schone en gratis energie te voorzien. Verder kunt u bij ons terecht voor de reguliere aanpassingen en uitbreidingen van uw elektrische installatie. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst.

Ervaringen:

enetec

“Prima service en prima werk. Goed voor ons milieu en dus de toekomst!”

– “Prettige samenwerking en goede voorlichting. Prima service!”

– “Fantastische service, prettige mensen, goed werk en een mooi resultaat!”

– “Uitstekend werk, goede communicatie.”

– “Vriendelijke mensen en goede uitleg.”

– “Heldere, verzorgde en prettige service.”

– “Hele prettige service, dit waren twee vriendelijke, behulpzame heren! ze krijgen van mij een 10!”

– “Prima service en goede kwaliteit!”

– “Top service, ik ben heel tevreden.”

– “Het was gezellig!”

“Erg goede service!”

“We hebben de service van Enetec als prettig ervaren. We werden geholpen door twee vriendelijke en behulpzame heren. Beide heren kun je gerust naar een klant sturen. Beide krijgen van ons een 10!”

“Het advies en bezoek bij ons thuis beviel ons veel beter dan de andere aanbieders die hun offerte ‘op afstand’ wilden maken. Een PV-installatie is namelijk meestal maatwerk. Enetec werkt met eigen monteurs en is niet zomaar weer uit de markt verdwenen. Dat is belangrijk voor de service.”

“We hadden Enetec gevraagd omdat onze buren zo tevreden waren. We hebben diverse aanbieders vergeleken maar de doorslag was het bezoek en advies bij ons thuis.”

“Goed advies, goede referenties, goede prijs, nette en vlotte installatie. Een 9!”

“De advisering en uitvoering van Enetec was zeer goed, snel en professioneel. Het systeem draait nu een jaar en geeft het maximale rendement! Wij geven een dikke 8.”

“We zijn zeer tevreden over de advisering en uitvoering van onze installatie.
Alles was van A tot Z geregeld.”