Elektra storing Leiden?

Bij een elektra storing leiden kunt u op Enetec Elektrotechniek rekenen! Wij staan altijd voor u klaar en zorgen dat uw probleem zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Heeft u last van een stroomstoring of is er naar uw mening iets defect? Bel dan direct naar 071-5213121.

Eerste hulp bij elektra storing leiden, daar zijn wij specialist in.

Heb je te maken met een stroomstoring / elektra storing Leiden in huis?  Dan kan je in de meterkast kijken wat er aan de hand is. Zijn er stoppen gesprongen of is een beveiliging ingeschakeld. Als een bepaalde groep is uitgeschakeld dan zou je kunnen kijken wat voor apparaten er aangesloten zijn op deze groep. Als de groep nog niet werkt als alle apparaten niet meer aangesloten zijn dan heb je waarschijnlijk te maken met een probleem met de bekabeling in het huis. Ga niet zelf proberen de storing te verhelpen als je weinig kennis van stroom hebt. Neem contact op met een professional!

Een stroom / elektra storing kan meerdere oorzaken hebben.

Kortsluiting en kabelbreuk kunnen veroorzaakt worden door oververhitting, ijzel, storm of vallende takken (op bovengrondse kabels), maar ook door ander geweld of door sabotage. Kortsluiting leidt overigens in korte tijd tot het in werking treden van beveiligingen zoals de bekende zekering waardoor de lijn ‘stroomopwaarts’ wordt onderbroken. In landen met een lage technologische ontwikkeling kunnen stroomonderbrekingen met regelmaat voorkomen.

Beveiligingen treden ook in werking bij overbelasting, waarbij smelten van de geleiders zou dreigen. Plotselinge spanningspieken door bijvoorbeeld blikseminslag kunnen daar ook toe leiden.

Elektra storing Leiden contact:

Heeft u een stroomstoring of elektra storing in Leiden? Ga naar onze contactpagina of vul het formulier in, wij nemen dan direct contact met u op!

Storingsformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.