Waarom Easee Charge

Easee Charge maakt gebruik van alle beschikbare elektrische capaciteit door middel van een volledige dynamische load balancing. Wanneer meerdere Laadrobots op dezelfde zekering zijn aangesloten, wordt de beschikbare stroom op de kabel automatisch en dynamisch verdeeld over de units. Alle aangesloten auto’s kunnen tegelijkertijd worden opgeladen, de stroom wordt slim verdeeld over de gebruikte laadstations.

Innovatief zakelijk laden

Load balancing

Met Easee is het mogelijk om per circuit maximaal 101 Laadrobots te gelijk te laden door middel van load balancing, zowel online als offline.

Krachtig

De Laadrobot kan zowel 1-fase als 3-fase opladen en ondersteunt het opladen tot 22 kW. Het heeft een standaard type 2 connector. Met de optie voor het parallel aansluiten van meerdere laders, adviseren wij te beginnen met één en, indien nodig, uit te breiden.

Snel

Met Easee Charge laad je tot wel 10x sneller op dan met een gewoon stopcontact. Het laadt zo snel mogelijk op met de beschikbare capaciteit en geeft je gegarandeerd maximaal laadvermogen.

Klein

De Laadrobot is 69% kleiner en lichter dan andere laadpunten met dezelfde functionaliteit. Het weegt slechts 1.5kg! Dit betekent dat we per laadpunt minimaal 4 kg koper en plastic besparen.

Internet

Alle Easee Laadrobots zijn verbonden met het internet door middel van een geïntegreerde 4G sim*. Wanneer je nu koopt, ontvang je een ‘levenslang’ 4G-abonnement bij jouw Laadrobot. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over WIFI-dekking in je garage. (* Ervan uitgaande dat er 4G-dekking is).

Altijd up-to-date

De Laadrobot wordt geüpdatet met nieuwe functionaliteiten zodra deze beschikbaar zijn. We merken problemen direct op en doen proactief onderhoud. Zo weet je zeker dat je een veilig en toekomstbestendig product hebt gekocht.