Enetec is als enige in de regio gecertificeerd voor het installeren plaatsen van brandmeldinstallaties. Dus ook verzekeringstechnisch bent u bij ons op het juiste adres.

Brandmeldinstallaties Leiden

Branddetectie

Totaaloplossingen voor brandveiligheid

Branddetectie is onmisbaar voor bedrijven, instellingen en particulieren. Alleen door te kiezen voor een goed brandmeldsysteem  helpt u voorkomen dat uw bezittingen in rook opgaan. Branddetectie kan brand en rookontwikkeling niet tegenhouden, maar stelt u wel in staat om snel in te grijpen en erger te voorkomen.

Wat is branddetectie?

Branddetectie is de algemene naam voor diverse systemen die kunnen helpen om rook en vuur te constateren. Voorbeelden van detectiesystemen zijn rookmelders, warmtemelders en handmelders. De keuze voor branddetectie is afhankelijk van de complexiteit van het gebouw, de brandbaarheid van producten en nog diverse andere factoren als de bereikbaarheid bij calamiteiten en wettelijke eisen of eisen van de verzekering.

Ruime ervaring in branddetectie

Wij zijn erkend installateur en kunnen u een detectiesysteem bieden dat past bij uw specifieke situaties. Tevens kunnen we uw installaties periodiek onderhouden. Geheel conform de geldende normen krijgt u van ons een inspectierapport en desgewenst vatten we het geheel in een onderhoudscontract waarmee we u of uw bedrijf geheel ontzorgen.