Beveiliging

Wat je lief hebt wil je beschermen. Bij Enetec bent u daarvoor aan het juiste adres. Of het nu gaat om een huis, bedrijfspand of een compleet appartementencomplex, wij hebben de kennis en ervaring om het optimaal te beveiligen. Wij leveren meerdere soorten systemen die voor de beveiliging zorgen van uw pand.

Maatwerk

Iedere situatie benodigd andere wensen en eisen om een succesvolle beveiliging te creëren. Daarom bij ons geen standaard pakketten maar maatwerkbeveiliging met goede service en voorlichting, voor een standaard prijs. We werken met een wijde range aan merken en producten waardoor er altijd wel een systeem is wat het beste bij uw situatie past. Of het nu gaat om alarmsystemen of beveiliging door middel van toegangscontrole of camera’s. We optimaliseren de veiligheid van uw eigendommen.

Vrijvlijvende informatie?

Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van onze systemen. We komen graag bij u langs om te inventariseren welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie.

Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak  071-5213121

  • INTERCOM SYSTEMEN

  • INBRAAK SYSTEMEN

  • CAMERA SYSTEMEN

MINI Handsfree WIFI Veiligheid, controle over de woning en comfort dankzij de draadloze video-deurintercom
Mini WiFi is de innovatieve draadloze video-deurintercom van Comelit die eenvoudig op uw router kan worden aangesloten door uw oude 2-draads kleurensysteem te vervangen zonder dat er andere handelingen nodig zijn. Het enige systeem waarmee het mogelijk is om met slechts één klik op uw smartphone te beschikken over alle functies van een klassieke video-deurintercom.